Butterfly Beach Party - De Heide Heerenveen - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Butterfly Beach Party 2019 - Outdoor Festival

Kom dansen, loungen en genieten van wereldse muziek, heerlijk eten en een prachtige ambiance op het strand van natuurgebied De Heide.

Zaterdag 15 juni wacht een prachtige middag en avond op je! Tijdens de Butterfly Beach Party (Festival) komen er verschillende artiesten op twee podia optreden. Kun je dansen op Dance Music, Caribbean Salsa en Bachata. Lekker loungen en chillen in de Oriental Shisha Lounge. En heerlijk genieten van Drums, shows en Brazilian vibes en nog véél méér!
Programma
Dansen, loungen en genieten van wereldse muziek en heerlijk eten, dat doe je op 15 juni van 15:00 tot 0:30 uur op het strand van De Heide te Heerenveen. Ervaar het tropische genieten, gewoon hier in Nederland.

Het volgende kan je verwachten: Diverse artiesten en acts op 2 podia; Beach Stage (Main) en Latin Island,

Latin dansen, met workshops Salsa en Bachata op de grote 200 m2 professionele dansvloer,
Genieten van top DJ’s,
Loungen en chillen in de Oriental Shisha Lounge,
Genieten van diverse acts w.o. mooie buikdanseressen en Caribische Brassband-muziek,
Een prachtige tropische entourage,
NEW AREA: Mystic Island (laat je verrassen door het nieuwe eiland)
Silent Disco
Ga op de foto in de Caravan Fotobooth,
Lekkere hapjes bij de vele Foodtrucks.

Een bijzondere middag en avond, dus check je vrienden en vriendinnen wie er mee willen!
Koop jouw ticket(s) snel online voor €27,50 i.p.v. €35,- aan de kassa! Bestel je tickets hier: www.butterflybeachparty.nl
Deel dit event met je vrienden!
DJ Eeveezee
Main stage 15:00 uur
Mijn naam is Erik van Zaanen, ook wel Eeveezee. 24 jaar en woonachtig in Purmerend. Nu zo een 2.5 jaar bezig als (Dj) en dus nog steeds een groentje in de game. Maar dat wil niet zeggen dat ik de Butterfly Beach Party heerlijk ga openen. Kom dus op tijd en geniet van je eerste drankje in het zonnetje, waar Eeveezee de deuntjes verzorgd!

Suzan & Freek
Main stage 17:00 uur
Onder de noemer ‘De Minuut’ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. Onlangs bracht het duo haar eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is’. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40.

Salsation
Main stage 18:00 uur
Website Salsation

Sunroots
Main stage 18:30 uur
Sunroots is een negenkoppige formatie uit Groningen en is opgericht in 2017. Ze brengen een mix van reggae, pop, rock met elementen uit dub en funk. De band bestaat uit negen energieke muzikanten die van elke show weer een knallend feest maken. Onder de naam ‘The Rising Sun’ heeft de band al vele shows gegeven, twee EP’s uitgebracht en videoclips gemaakt. Met nieuwe gezichten in de band en een eigen festival (Sunroots Festival) is de volgende stap om festivals en poppodia weer wakker te schudden onder de naam ‘Sunroots’. De band is op dit moment bezig met het schrijven en opnemen van de nieuwe plaat die naar verwachting eind dit jaar gerealiseerd gaat worden.

Oes
Main stage 20:15 uur
Oes heeft een grote liefde voor muziek en entertainment, en maakt Nederlandstalige nummers die variëren in genre. Wanneer ze op het podium staat wil ze maar een ding: een stevige show weggeven.
Koop jouw ticket(s) snel online voor €27,50 i.p.v. €35,- aan de kassa! Bestel je tickets hier: www.butterflybeachparty.nl
Latinos Unidos
Main stage 20:45 uur
Stichting Showteam Latinos Unidos is een enthousiaste groep van mensen van verschillende achtergronden en culturen die met veel passie en plezier het “Latino” dansplezier uitdragen. Het Showteam Latinos Unidos weet al enkele jaren prachtige shows neer te zetten met hun ook ieder jaar weer verbluffend mooie handgemaakte kostuums!

Soul Percussive
Main stage 21:15 uur
Funky, ritmisch en interactief. Soul Percussive is een unieke samenwerking, die bestaat uit een swingende DJ die de lekkerste beats draait waarover de percussionist en saxofonist meespelen.

Steff da Campo
Main stage 23:00 uur
Zijn muziek kan het beste worden omschreven als een combinatie tussen house, electro house en groovy bass house. Met de beats van Steff da Campo gaan de voetjes ongetwijfeld van de vloer.
Deel dit event met je vrienden!
LATIN ISLAND

DJ Lil Latino
Latin Island 15:00 uur, 18:15 uur en 19:30 uur
Niet alleen de voetjes gaan van de vloer bij DJ Lil Latino… die heupen zijn ook niet meer te stoppen. DJ Lil Latino draait de fijnste Afro-Latino plaatjes!

El Son Cubano
Latin Island 16:00 uur
Workshop Salsa intermediate El Son Cubano. Deze workshop wordt speciaal gegeven door El Son Cubano. De enthousiaste El Son Cubano kan zijn passie voor de dans dan ook als geen ander op jou overbrengen!

Bachata Passion
Latin Island 16:45 uur
Workshop Bachata voor iedereen. Gevorderd, beginner of gewoon zin om mee te doen? Dat kan tijdens de workshop Bachata gegeven door Bachata Passion.

Wat is Bachata?
De muziek in vierkwartsmaat wordt gespeeld met een gitaar, een basgitaar, een güira en bongos. De meeste artiesten zijn mannelijke gitaarspelers die met een wat jammerende zang verhalen over tragische liefdes. Zodoende zou de Bachata de Latijns-Amerikaanse smartlap kunnen worden genoemd. Bachata wordt met een partner gedanst (man met vrouw, soms vrouw met vrouw). Op verschillende plaatsen in de wereld wordt Bachata op verschillende manieren gedanst. Er zijn geen strakke regels.
Koop jouw ticket(s) snel online voor €27,50 i.p.v. €35,- aan de kassa! Bestel je tickets hier: www.butterflybeachparty.nl
Afro-latin mix all-levels Sederick Short & Salsera Mboka
Latin Island 17:30 uur
Workshop Afro-latin voor iedereen. Deze workshop wordt speciaal gegeven door Sederick Short & Mboka voor zowel beginnende als gevorderde dansers.

Entertainment Salsation
Latin Island 19:00 uur

Showblock Mboka en El son Cubano
Latin Island 19:15 uur

DJ Andreas
Latin Island 20:00 uur en 22:45 uur
Hij heeft gedraaid in binnen en buitenland, hij is resident dj van onder andere Salsa On Sunday Utrecht en Latin Night in Almere. Naast DJ is Andre ook fanatiek danser, deze combinatie zorgt voor de perfecte vibe op de dansvloer. Salsa, Bachata, Reggeaton, Merengue, Kizomba ….. You name it, Andre play it.
Deel dit event met je vrienden!
Extazz
Latin Island 20:30 uur en 21:45 uur
De muziekformatie Extazz bestaat uit negen top muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende top formaties in Nederland, maar ook op Curaçao en Aruba. Door de vele jaren ervaring en kwaliteit van ieder een van de muzikanten, is het wel zeker dat Extazz aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Ondanks de kleine bezetting weet Extazz zich altijd te onderscheiden door een sterke ritmische en melodische sectie. De muzikanten van Extazz zorgen voor een geweldige begeleiding van de twee allround zangers die zeker in staat zijn om het publiek in een extase te brengen. Het bereiken van een heuse muzikale extase wordt zeker niet uitgesloten. Zo’n muzikale extase zou je toch niet willen missen. Extazz, een muzikale extase om te beleven.
Extazz… You name It, We play It

Showblock Mboka, Passion & El son Cubano
Latin Island 21:30 uur
Locatie:
De Heide
De Dreef 1, Heerenveen
Terug naar de inhoud