Dos Bailadores - Grand Opening - Zondag 10 april 2022 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Dos Bailadores - Latin Sunday Grand Opening Matinee
Dos Bailadores is verhuist en viert haar nieuwe start op zondag 10 april 2022!


Dos Bailadores, een van de pioniers van Salsa in Nederland en een van de oudste Caribische /Braziliaanse dansscholen in de Randstad (1992), viert haar nieuwe start op zondag 10 april aanstaande van 13.30 tot 18.30 uur.
Wat kun je verwachten?
Sinds eind januari zijn alle danslessen en dansavonden op de locatie van DC Dance in Leiderdorp, net op de grens met Leiden. Een mooie, ruime locatie met meerdere studio’s, goede dansvloeren, grote bar- en loungeruimte, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

Na meerdere noodgedwongen verhuizingen in de afgelopen paar jaar en 2 lastige jaren voor iedereen, is het nu tijd voor plezier en ontspanning! Na bijna 30 jaar bruist eigenaresse Monique Struch nog steeds van energie om mensen in beweging te brengen. Haar grote passie is gelukkig maken door middel van dans. Zij nodigt je daarom uit om te dansen en te genieten op zondagmiddag 10 april, net als vroeger in dans salon In Casa.

Dos Bailadores pakt groots uit!
Dj’s Tinta, Virgil el Gigante, Dura Ruben, Doralin, Freddy en Merian
Salsa, bachata, kizomba, zouk
4 zalen
Surprise act
Bachata en Rueda de Casino workshops

Wil je vrienden/familie meenemen die geen Latin dansen? Speciaal voor hen draait Dj H. Top 40, R&B en house in een eigen zaal.

Voorverkoop
Wil je erbij zijn? Tickets in de voorverkoop €15,- per stuk verkrijgbaar via www.dosbailadores.nl/lesrooster. Scroll naar 10 april en kies voor een van de workshops inclusief Grand Opening of alleen de Grand Opening. Voor uitleg over aanmelden: lees de instructie in het lesrooster. Aan de deur: €20,- per stuk.
Deel dit event met je vrienden!
LESSEN, GRATIS OPEN DAGEN EN DANSAVONDEN
Ben je beginner of gevorderd? Bij Dos Bailadores kan je altijd terecht. Ons ruime lesaanbod presenteren wij op de GRATIS Open Dagen op zondag 24 april (13.30 - 18.00 en 19.00 - 22.30 uur) en vrijdag 29 april (19.00 - 22.30 uur). LA Salsa, Cubaanse Salsa, Ladystyling Salsa, Merengue, Bachata Fusion, Bachata Dominicana, Kizomba, Zouk, Axé en Buikdansen.

Latin Tuesday
Ook onze wekelijkse dinsdagavond dansavond is terug. Direct na de lessen kan je salsa, bachata en kizomba dansen met wisselende Dj’s. Voorverkoop www.dosbailadores.nl/lesrooster.

Zet alvast in je agenda!
Dinsdag 19 april (birthday bash Monique) en dinsdag 26 april Caribbean Kingsnight.
Dos Bailadores | Rietschans 67 Leiderdorp - locatie DC Dance | Telefoon: 06-54206755 | e-mail: info@dosbailadores.nl |
website: www.dosbailadores.nl | facebook: www.facebook.com/Dos.Bailadores
Terug naar de inhoud