Let's go Salsa @ Latin Weekender 2018 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Let's go Salsa @ Latin Weekender 2018
Van 23 tot en met 26 november Center Parcs Limburgse Peel

Hallo Latin Weekenders!
Goed nieuws! Onlangs informeerden wij jullie al uitgebreid over ons Kizomba programma tijdens Latin Weekender 2018, nu is het… SALSA TIME! Maak je op voor een bomvol programma vol Salsa workshops, -bootcamps en -shows, verzorgd door professionele dansparen en DJ’s van het hoogste niveau! goede dansvloer. Aansluitend aan de zaal bevindt zich het grandcafé met lounge gedeelte, diverse zithoekjes en een bar, waar het goed toeven is voor een verkoelend drankje of hapje.
Proud to present…
Maak kennis met het Italiaanse danskoppel Antonio en Jasmina Berardi. Antonio en Jasmina worden op dit moment veel gevraagd om hun danstalenten en -kunsten op nationale en internationale podia te presenteren en wij hebben ze kunnen strikken!

Momenteel behoort dit paar tot de meest getalenteerde dansers op zowel het Italiaanse als het Internationale toneel en hebben zij met hun professionele shows, boordevol techniek, power en passie al vele prominente prijzen in de wacht gesleept. Als broer en zus stelen zij keer op keer de show. Een show die je niet wilt missen!

Showtime!
Tijdens Latin Weekender krijg je niet alleen de kans om zo’n prachtige show van Antonio en Jasmina bij te wonen, maar ook om de fijne kneepjes van de Salsa van hen te leren tijdens een exclusieve workshop! Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een voorproefje!

Talent van eigen bodem
Latin Weekender presenteert ook talent van eigen bodem. Met haar eigen dansschool in Eindhoven is ShelinaSalsa niet alleen in Brabant, maar in heel Nederland uitgegroeid tot een begrip. Tijdens de Latin Weekender workshop leer je niet alleen de juiste danstechniek, maar draait het vooral ook om ontspanning en veel plezier.

ShelinaSalsa:
“We geven niet alleen training in pasjes en bewegingen, maar ook in muzikaliteit en passie. Even alle stress en hectiek opzij, ontspannen en genieten van de muziek en dans!”

De dansgroep van ShelinaSalsa mag zich tot één van de beste van het land scharen en is ook op internationaal niveau volop actief. Natuurlijk verzorgen zij tijdens Latin Weekender een spectaculaire show waar de passie voor Salsa vanaf zal spatten!
Salsaventura
Wil jij je de fijne kneepjes van de Salsa (verder) onder de knie krijgen? Dan kun je tijdens Latin Weekender je Salsa hart ophalen! Ook dit jaar geven verschillende docenten, aangesloten bij Salsaventura, workshops op ieder niveau. Of je nu een gevorderde danser bent, of net begint, Latin Weekender biedt voor ieder wat wils!

Partytime met DJ Cisko en DJ Latin Master
Breng je Salsa moves direct in praktijk in één van de vele mooie gerenoveerde danszalen. Hier kun je tot in de late uurtjes dansen op de lekkerste Latin beats van de beste Salsa/Latin DJ’s van dit moment: DJ Cisko, de nummer één Latin DJ van België en DJ Latin Master, één van de beste Latin DJ’s die Nederland rijk is.

> Mooi meegenomen: Met onze professionele taxidansers hoeft niemand tijdens deze ultieme dansavonden zonder danspartner te zitten!

Ga voor meer informatie en boekingen naar www.latinweekender.com
Over Latin Weekender
Van 23 tot en met 26 november wordt Center Parcs Limburgse Peel compleet gehuld in tropische sferen vol Latin dans, muziek, lekker eten en feest. Het hele weekend staat in het teken van dansen met alleen het beste dat de Latin lifestyle te bieden heeft. Met een bomvol programma van de lekkerste salsa-, kizomba- bachata en Caribbean parties, dansshows, een spectaculaire openingsshow en natuurlijk de populaire poolparty

Luxe verblijf in gerenoveerde cottages
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de 500 sfeervolle en onlangs compleet gerenoveerde bungalows. De cottages zijn grondig aangepakt en hebben een nieuwe look and feel. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, tv, open haard en méér. Dat wordt dus drie dagen lang genieten van de Latin lifestyle, compleet voorzien van alle comfort! Kijk voor meer informatie op parkpagina van Limburgse Peel

Gedurende het Latin Weekender zijn er diverse cottages beschikbaar, variërend van cottages voor 2 tot 8 personen. Alle cottages zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een complete keuken en badkamer, TV, open haard en meer. Alles wat je nodig hebt om een weekend lang te kunnen genieten! Ook als je je even wil terugtrekken om uit te rusten van de swingende latin party’s kan dit gewoon! Tevens zijn er voor de kleintjes overdag diverse activiteiten.

500 cottages, diverse live acts, workshops en bootcamps, internationale dansdemonstraties, een poolparty, heerlijk eten en nog véél meer!

Voor de deelname aan het Programma brengt Center Parcs - namens en voor rekening en risico van DUCOS - per persoon deelnamekosten ter hoogte van €75,- in rekening bij de deelnemers.
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud