Summer Breeze End of Season party 2022 met live Salsaband Tromboranga - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Summer Breeze 25 Years / End of Season Party 2022
Op donderdag 1 September vieren wij niet 1 maar 3 mijlpalen!
Summer Breeze 25th anniversary!  |  DJ WIlly - 40th anniversary!  |  D-Rashid - 25th anniverary!
En dit gaan wij grootst vieren op de allerlaatste editie op het Westergasterras van deze zomer 2022! De traditionele End-oF-Season krijgt daarmee wel een heel feestelijke tintje.

Met een internationale Salsa live-band, meer dan 25 dj’s van toen en nu, een heleboel fantastische animaties en demonstraties wordt donderdag 1 September hét klapstuk van dit seizoen, een avond met een gouden randje waar jij bij wilt zijn.

In de WesterUnie (Salsa area) een eenmalig spetterend concert van europa's beste salsa band van dit moment: TROMBORANGA (ES). Met DJ Willy en DJ Sezar (NOR). Presentatie wordt verzorgt door Jennifer Benavidez (UK).
ONLINE VVK TICKETS - BESTEL ZE NU!!!
Mis deze speciale End of Season Jubileum party niet,
bestel nu direct je tickets.
Deel dit event met je vrienden!
► SUMMER BREEZE 25TH ANNIVERSARY
Aan het eind van zomer van 1995, op 1 september om precies te zijn, begon Mimo Agram - de drijvende kracht achter Summer Breeze - met een handjevol vrienden én Salsa-liefhebbers bij het open luchttheater van het Vondelpark met een boomblaster de salsa-pasjes te oefenen. Latin was in Nederland toen nog totaal onbekend en er waren slechts een paar plekken waar salsa-dansers terecht konden.

In 2007 verhuisde het Summer Breeze circus én de steeds groter wordende groep dansers naar het toen net gerenoveerde Westergasfabriek-terrein waar al snel een prachtig huwelijk ontstond met de industriële locaties van het Westergasterras, de Westerunie, de Westerliefde en het Klönneplein.
► DJ WILLY - 45 YEARS ANNIVERSARY
Onze vaste resident DJ WILLY, de ongekroonde koning onder de Nederlandse Salsa Dj’s viert op 1 September hij al 40-jaar draait.
Als een van de eerste in Nederland is hij daarmee ook een van de bouwstenen van de steeds groter worden groep Salsa-liefhebbers in het land.

► TROMBORANGA Salsa Orchestra
As part of a new generation of independent Latin orchestras, Tromboranga is the pure essence of “Salsa Dura”. Tromboranga´s spicy ingredients are the trombones sound, solid and strong percussion, and they recover the essence of “soneos” (voice improvisation among the chorus). With influences from the salsa music from the 60's and 70's, maintaining a raw, strong and a very 'danceable' sound. Their original songs like "Humildad", "Palo pa la Campana", "Ah Caraj", "Mi China Colombiana", talk about stories that can describe the life of any of us, and they have become number one in Latin radios and dance floors worldwide. Tromboranga is made up of musicians from the Caribbean and Europe, all residents of Barcelona, Spain.

► D-RASHID - 25 YEARS ANNIVERSARY
D-Rashid (Latin Village), de ongekroonde koning van de Latin-House sluit zich aan bij het feestgedruis en viert deze avond zijn 25-jarig bestaan als artiest. Zo stond hij aan de basis van de legendarische Salsa-Lounge avond in Hotel Arena en het razend populaire Latin Village festival.
Let op
Dit event is een 18+ event. Er kan om ID gevraagd worden bij de entree. Eigen consumpties, huisdieren, drugs en wapens zijn niet toegestaan. Kom tevens niet in je trainingspak of joggingbroek.

Locatie | @westergasterras @westerliefde @westerunie, Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam
Terug naar de inhoud