Latin Dance Vakantie naar Suriname 2019 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Latin Dance Vakantie Suriname 2019

Van 21 september tot 6 oktober 2019


Zorgeloos genieten van een geheel verzorgde Suriname Latin Dance Vakantie. Dansen is in Suriname een onafscheidelijk onderdeel van de cultuur en wordt de bevolking met de paplepel ingegoten. Ultieme beleving voor dansliefhebber die van natuur, cultuur en avontuur houden!
Wij nemen je mee op een dansreis waarin de schoonheid van Suriname en haar unieke plekken op een natuurlijke wijze, zonder veel woorden, zichtbaar wordt. Combineer nu de onvergetelijke Suriname Latin Dane Vakantie met een fantastische rondreis door het zonovergoten Suriname. Het unieke dansdecor met woudreuzen, lianen en vele inheemse bloemen en planten laten een onuitwisbare indruk bij je achter. Een magische sfeer is het salsadansen in de jungle naast een onstuimige stroomversnelling.

Bij een dansreis naar Suriname mag de rijke Surinaamse keuken niet ontbreken. Of je nu aan het ontbijtbuffet, de warme lunch of het diner verschijnt, alles wat jij op je bord vindt smaakt naar meer. Ga je met ons mee op dit swingende avontuur?

16-daagse Suriname Latin Dance Vakantie
- Salsa - Bachata - Kizomba
- Parimaribo Zuid-Amerika
- 21 september t/m 6 oktober 2019
- Dans Workshops, Feesten, Jungletours, Cultuur, Avontuur, etc.
- Vanaf €1.125,- p.p.

Tijdens deze salsa vakantie in Suriname combineer je Salsa, Bachata en Kizomba dansen met een culturele ontdekkingsreis door de ongerepte Amazone van Suriname. Veel feesten, workshops en natuurlijk tijd om de stad Paramaribo te verkennen.

Informatie:
+31 10 522 2359
+31 6 2298 1778
+31 6 1870 5507
Voor meer informatie over deze reis, benodigdheden, bestemmingsinformatie en het land Suriname, verwijzen wij je graag naar alle beschikbare informatie op www.latindancevakantie.nl
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud